• Eshop pre načúvacie prístroje všetkých značiek
  • Načúvacie prístroje a telefonovanie
  • Načúvacie prístroje a televízia
  • Načúvacie prístroje a vzdialené mikrfóny
  • Načúvacie prístroje pre deti a počutie v hluku a na diaľku
  • Ochrana sluchu pre hudobníkov a návštěvníkov koncertov
  • Ochrana sluchu pre hlučné prostredia
  • Predchádzajúca
  • Ďalší

ochrana osobných údajov

Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

1. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

2. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo a e-mailová adresa. V prípade objednávky na firmu (živnostník, s.r.o. alebo a.s.) aj: názov firmy, IČO, DIČ a IČ DPH (IČ DPH iba v prípade platcu DPH).

3. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

4. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám.

5. Dotknutá osoba má práva vymedzené v zmysle § 28 Zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení platných noviel.

6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely, súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

7. Osobné údaje pre marketingové účely v rozsahu meno a priezvisko, telefónne číslo, adresa a e-mailová adresu sú poskytnuté na dobu piatich rokov.

8. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

9. Predávajúci neprichádza do kontaktu s informáciami o platobných kartách ani s informáciami o prihlasovacích menách ani heslách ani kódoch zadávaných kupujúcim pri platbe za tovar. Za ochranu týchto údajov sú v plnom rozsahu zodpovední prevádzkovatelia platobných brán.

Predvoľby súkromia

Používame cookies, aby sme Vám umožnili pohodlné prehliadanie webu a vďaka analýze prevádzky webu neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Naša webová stránka ukladá údaje na vašom zariadení (súbory cookie a úložiská prehliadača) na identifikáciu vašej relácie a dosiahnutie základnej funkčnosti platformy, zážitku z prehliadania a zabezpečenia.

Môžeme ukladať dáta na Vašom zariadení (súbory cookies a úložiská prehliadača), aby sme mohli poskytovať doplnkové funkcie, ktoré zlepšujú Váš zážitok z prehliadania, ukladať niektoré Vaše preferencie bez užívateľského účtu alebo bez prihlásenia, používať skripty a/alebo zdroje tretích strán, widgety atď.

Použitie analytických nástrojov nám umožňuje lepšie porozumieť potrebám našich návštevníkov a tomu, ako našu stránku používajú. Môžeme použiť nástroje prvej alebo tretej strany na sledovanie alebo zaznamenávanie Vášho prehliadania našich webových stránok, na analýzu nástrojov alebo komponentov, s ktorými ste interagovali alebo ich používali, na zaznamenávanie udalostí konverzií a podobne.

Môžeme používať súbory cookies a nástroje tretích strán na vylepšenie ponuky produktov a/alebo služieb našej alebo našich partnerov, jej relevantnosti pre Vás na základe produktov alebo stránok, ktoré ste navštívili na tomto webe alebo na iných webových stránkach.

Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie